Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Ferdinand Zandbergen B.V.
Website: www.fzandbergen.nl
Inschrijfnummer KvK: 30209275
BTW-nummer: NL815134484B01

1. Gebruik persoonsgegevens
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

2. Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
a. De gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
- de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
- de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
- de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
b. U toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

3. Cookies
Bij het bezoek aan www.fzandbergen.nl bestaat de mogelijkheid dat er informatie in de vorm van een ‘cookie’ op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. Het doel hiervan is de herkenning van uw IP-adres en het vereenvoudigen van de navigatie op de website. Wilt u dit voorkomen, dan kunt u in uw browser-instellingen de optie ‘Geen cookies accepteren’ aanvinken. Dit kan echter wel leiden tot een beperking in de functionaliteit van de website.

4. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
a. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
b. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

5. Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

6. Contact
Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:
a. Op het volgende e-mailadres: info@fzandbergen.nl;
b. Op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 33 285 98 60;
c. Op het volgende adres: De Nort 21, 3931 NE, Woudenberg, Nederland.

Dit privacybeleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren.

Onze diensten

Productie varkensvlees Lees verder
Import pluimveevlees Lees verder

Daarom Ferdinand

quality
Hoogwaardige kwaliteit
meat
Scherpe voorwaarden
world
Betrouwbare partner
telephone_sidebar
+31 33 285 9860