Hoogwaardige kwaliteit
Scherpe voorwaarden
Betrouwbare partner
Expeditie+productie klein aangepast2

Tempereren en invriezen

Expeditie+Productie 13

Tempereren

Bij Ferdinand Zandbergen B.V. begrijpen we de behoeften van onze klanten als geen ander. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten voor uw goederen. Een van onze voornaamste diensten is het tempereren van producten, waarbij we de mogelijkheid bieden om de door u geleverde producten in onze hoogwaardige tempereer cel terug te brengen naar een temperatuur tussen de 0 en 4 graden Celsius.

Expeditie+Productie 11

Wat maakt onze tempereringservice zo aantrekkelijk? Het belangrijkste voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het tempereren van de producten op locatie in uw eigen faciliteit. Bij Ferdinand Zandbergen B.V. houden we de goederen op voorraad waardoor uw producten direct klaar zijn voor gebruik of verdere verwerking. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijk lagere opslagkosten, maar ook in een efficiënter gebruik van tijd en ruimte, wat uiteindelijk leidt tot lagere kosten voor de afnemer. Het is onze missie om deze service te bieden als een waardevolle toevoeging aan onze klanten.

Naast onze temperering service bieden we een breed scala aan verpakkingsopties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Denk hierbij aan verschillende vormen van levering en verpakking, waaronder E2-kratten, dolavs en kartonnen jumbo’s. Bij Ferdinand Zandbergen B.V. streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Invriezen van Wereldklasse: Uw Versproduct in Beveiligde Handen

Bij ons kunt u 120.000 kilo aan producten invriezen met onze geavanceerde shockvriezers en 3 state-of-the-art vriestunnels.

Of het nu gaat om de export naar China of andere landen waarvoor wij toestemming hebben, wij zorgen ervoor dat uw verse producten snel en efficiënt worden ingevroren.

Hoe het werkt:

  1. Levering: Uw partij levert verse producten aan.
  2. Invriezen: Wij vriezen het direct in met onze krachtige shockvriezers.
  3. Opslag: Uw producten worden veilig opgeslagen.
  4. Verladen: Inclusief volledige documentatie, klaar voor export.

Met ons als uw betrouwbare partner bent u verzekerd van een vlekkeloze en efficiënte verwerking van uw verse producten.

image_footer_familie_Pim

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op