Hoogwaardige kwaliteit
Scherpe voorwaarden
Betrouwbare partner
image_gebouw_1

Het verhaal van Ferdinand Zandbergen B.V.

Het verhaal = foto Ferdinand senior

In 1927 start Johannes Zandbergen met een eigen slagerij. Een slager in hart en nieren, hij legde de eerste steen voor wat zou uitgroeien tot een bloeiend familiebedrijf. Wat begon als een bescheiden slagerij in Leiden groeide gestaag uit tot een netwerk van meer dan 15 slagerijen en een flink stuk groothandel. De liefde voor vlees zat in ons DNA, een erfenis waar we mee zijn opgegroeid.

In 2005 besloten Ferdinand en Ingrid Zandbergen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze vestigden zich in Woudenberg en richtten Ferdinand Zandbergen B.V. op, met een scherpe focus op gevogelte- en varkensproducten. Dit was het begin van onze reis naar marktleiderschap. Elke generatie heeft zijn eigen afdeling, een traditie die teruggaat tot de begindagen van het bedrijf. De derde generatie, vertegenwoordigd door Pim, Ferdinand en Wessel, staan nu aan het roer.

Op deze locatie werken verschillende generaties binnen de familie samen met toegewijde medewerkers. Elke dag streven we naar optimale klantenservice door de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken te waarborgen. Vlees zit in ons bloed.

Nieuwsgierig naar ons verhaal, de branche en mogelijkheden? Voeg je bij ons familiebedrijf en maak deel uit van een team dat samenwerkt aan succes! Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groeiende onderneming.

image_footer_familie_Ferdinand_Z

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op