Wie zijn wij?

Ferdinand Zandbergen B.V. is een succesvol familiebedrijf opgericht in 2005. Met de opening van de moderne productiefaciliteit te Woudenberg in 2008 heeft Ferdinand Zandbergen B.V. internationale erkenning vergaard op de markt voor de productie van vlees en distributie van pluimveevlees. Door jarenlange ervaring, inzicht en kennis van de markt kunnen wij u hoogwaardige kwaliteitsproducten garanderen.


Onze missie is dat wij blijven doorgroeien als gewaardeerd internationaal leverancier van kwaliteitsvlees. Dit realiseren wij door het continu optimaliseren van onze bedrijfsvoering en het nakomen van afspraken. Op deze manier kunnen wij u altijd constante én hoge kwaliteit leveren.

Wat doen wij?

Als importeur, exporteur en producent kunnen wij als geen ander inspelen op de veranderende vraag van onze afnemers. Wij beschikken over een modern wagenpark en vrieshuis op een strategische locatie. Op deze manier kunnen wij onze afnemers “just-in-time” leveranties garanderen.


Wij streven continu naar een betrouwbare en betrokken relatie met al onze afnemers. Dit resulteert in een flexibele, persoonlijke aanpak waarbij uw behoeften centraal staan.


Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Historie

Als zoon van een slager start de vader van Ferdinand Zandbergen in 1955 een slagerij in Leiden. Hier blijft het echter niet bij. Al gauw komen er extra slagerijen bij en is er behoefte aan een centraal inkooppunt om de slagerijen zelf te kunnen voorzien van kwaliteitsvlees. Dit resulteert in een bedrijfspand te Zoeterwoude waar, naast de werkzaamheden voor de slagerijen, ook gestart wordt met de import van vlees uit Zuid-Amerika en de verwerking van bijproducten van het varken.

Hier zet Ferdinand Zandbergen al op jonge leeftijd zijn eerste stappen in het familiebedrijf en wordt er begin jaren negentig besloten naar het midden van het land te verhuizen vanwege de gunstige ligging. Na zich toegelegd te hebben op de import, verwerking en export van diverse soorten vlees, is in 2005 Ferdinand Zandbergen B.V. opgericht en is de moderne productiefaciliteit aan De Nort te Woudenberg in 2008 in gebruik genomen. Op deze locatie werken wij met verschillende generaties familie en betrokken medewerkers. Samen streven wij elke dag naar een optimale bediening van onze klanten door het continu waarborgen van kwaliteit, flexibiliteit én het nakomen van afspraken.