Import pluimveevlees

Onze importafdeling heeft zich gespecialiseerd in het importeren en distribueren van pluimveevlees. Bij Ferdinand Zandbergen B.V. staat de wens van de relatie centraal. Wij hebben een uitgebreid assortiment met daarbij de keuze uit een verscheidenheid aan specificaties.

U kunt onder andere kiezen uit gezouten, naturel, gepeperde, verse en gegaarde producten. Als groot licentiehouder kunnen wij tegen gunstige tarieven importeren en onze voorraad concurrerend aanbieden binnen de EU-markt. Een groot deel van ons pluimveevlees importeren wij vanuit Brazilië, Argentinië, Chili, Thailand, China en Oekraïne.


Brazilië, Argentinië en Chili

Brazilië is de grootste leverancier van pluimveevlees aan de Europese Unie. Naast naturel, gezouten, gemarineerde en gepeperde producten bieden wij ook gegaarde producten aan voor zowel de industrie, groothandel en foodservice. Vanuit Argentinië importeren wij naturel en gezouten kipproducten.

In Chili is de pluimveevlees productie sterk in ontwikkeling. Het overgrote deel betreft kippen- en kalkoenvlees. De vele vrijhandelsakkoorden die Chili heeft, onder andere met de EU, zorgen ervoor dat er doorgaans gunstige importtarieven worden gehanteerd. Wij importeren onder andere naturel en gezouten pluimveevlees, allen zeer geschikt voor de foodservice en industrie.


China en Thailand

China heeft een rijke cultuur op het gebied van voedsel. Vanuit deze gedachte importeren wij gegaarde kipproducten en geroosterde eendproducten uit dit land. Ook hier zijn er diverse specificaties vanuit voorraad leverbaar.

Thailand levert, na Brazilië, het grootste quota aan de EU op het gebied van pluimveevlees. De naturel, gezouten en gegaarde kipproducten zoals gekookt, geroosterd of gefrituurd die wij van hieruit importeren, voldoen uiteraard aan de hoogwaardige kwaliteitseisen die wij hieraan stellen.


Oekraïne

De Europese Unie is in 2013 met Oekraïne een importquota overeengekomen voor onder andere pluimveevlees. Het vlees dat uit Oekraïne geëxporteerd wordt naar de Europese Unie voldoet aan de Europese voedselveiligheidseisen. Uit Oekraïne importeren wij voornamelijk bevroren, vers, gezouten, naturel en gegaarde producten. Door de gunstige ligging kan er snel geschakeld en geleverd worden.


Europa

Binnen de Europese Unie onderhouden we goede relaties, hierdoor kunnen wij ook vanuit de EU verschillende kipproducten aanbieden.


Markten Ferdinand Zandbergen B.V.

Als zelfstandig importeur van pluimveevlees kunnen wij constante en hoge kwaliteit garanderen aan afnemers binnen de Europese Unie. Door onze duurzame relaties zijn wij in staat flexibel te kunnen reageren op diverse soorten aanvragen. Ons geïmporteerde pluimveevlees distribueren wij naar verschillende markten. Wij leveren onder andere aan:

  • Snack- en vleeswarenproducenten
  • Producenten van kant-en-klaar maaltijden
  • Foodservice


Als voorraadhoudend importeur kunnen wij elk volume, direct of op contractbasis, concurrerend aanbieden. Heeft u een speciale aanvraag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ontvang graag meer informatie

Onze diensten

Productie varkensvlees Lees verder
Import pluimveevlees Lees verder

Daarom Ferdinand Zandbergen B.V.

quality
Hoogwaardige kwaliteit
meat
Scherpe voorwaarden
world
Betrouwbare partner
telephone_sidebar
+31 33 285 9860