Hoogwaardige kwaliteit
Scherpe voorwaarden
Betrouwbare partner
shutterstock_466574420
Expeditie+productie klein aangepast2

Vers varkensvlees

Ons vers varkensvlees komt uit West-Europa, dit wordt met ons eigen logistieke wagenpark verzameld. Onze specialiteiten zijn de producten van het vijfde kwartier: wangen, zwoerd, spek en diverse orgaanproducten, verwerkt in volume tot wel 600 ton per week.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij levering controleren wij alle producten en gaan wij voor het hoogst haalbare. Door een intern lab, kwaliteit afdeling, koelcellen, mogelijkheid tot tempereren en een volledige expeditie/productieafdeling kunnen wij de kwaliteit en wens waarborgen om u te ontzorgen

Expeditie+Productie 12

Al ons varkensvlees wordt verwerkt in onze eigen fabriek tot hoogwaardige halffabricaten voor de vleeswaren-, snack- en petfoodindustrie. Wij vriezen dit in naar wens van de klant. Denk hierbij aan plaatvriezen of kratvriezen, waarbij naar wens gekozen kan worden voor naakt verpakt met/zonder tussenvel of als polyblok met/zonder zak.

Kwalitatieve verwerking staat bij ons voorop zodat we altijd kunnen voldoen aan de eisen van de verschillende branches.

Kies voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een breed scala aan varkensvleesproducten. Wij zijn jouw partner in varkensvlees, altijd klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

image_footer_familie_Pim

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op