Hoogwaardige kwaliteit
Scherpe voorwaarden
Betrouwbare partner
Expeditie+productie klein aangepast2

Vries- en koelcellen

DJI_0228

Warehousing

Ontdek onze geavanceerde opslagfaciliteiten. Onze hygiënische koel- en vriescellen voldoen aan de strengste eisen en regelgevingen, met een opslagcapaciteit van 10.000 palletplaatsen in Bunnik en 3.000 in Woudenberg. Dankzij ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) bieden we real-time tracking en tracing van uw goederenstromen voor een optimale controle en efficiency.

Expeditie+Productie 05

Producten en dienstverlening

Wij bieden een breed scala aan diensten, van op- en overslag tot transport en distributie. Ons ervaren team staat klaar om uw producten zorgvuldig te behandelen, van invriezen tot verpakken en etiketteren. Met onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om uw logistieke partner van keuze te zijn.

Expeditie+Productie 01

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid staat voorop. We maken gebruik van geavanceerde tracking en tracing systemen om uw goederen te allen tijde te kunnen volgen. Onze interne zorgsystemen voldoen aan de hoogste normen, waaronder IFS en HACCP. Bovendien worden al onze processen continu gemonitord, zodat we eventuele problemen direct kunnen oplossen.

image_footer_familie_Pim

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op