Export

Export varkensvlees

Onze voor de industrie geschikte producten van het varken worden vers verwerkt en bewerkt tot halffabricaten. Wij verwerken de volgende producten: orgaanvlees, wangen, hard en zacht spek.

Als voorraadhoudend producent kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren tegen concurrerende voorwaarden. Van vers vlees tot grondstoffen voor uw eindproduct. Doordat wij de keten in eigen beheer uitvoeren zijn wij van toegevoegde waarde.

Onze exportafdeling heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van varkensvlees voor de vleesverwerkende industrie wereldwijd. Het vlees wordt in onze faciliteit geproduceerd, is van gestandaardiseerde kwaliteit en exportwaardig voor vele bestemmingen. Wij beschikken over diverse certificeringen waardoor dit mogelijk is.


Export pluimveevlees

Als zelfstandig importeur van pluimveevlees kunnen wij constante en hoge kwaliteit leveren aan afnemers binnen de Europese Unie. Door onze duurzame relaties zijn wij in staat flexibel te kunnen reageren op diverse soorten aanvragen. Ons geïmporteerde pluimveevlees distribueren wij naar verschillende markten, wij leveren onder andere aan: snack-, paté- en vleeswarenproducenten, producenten van kant-en-klaar maaltijden en foodservice.

Als voorraadhoudend importeur kunnen wij elk volume, direct of op contractbasis, concurrerend aanbieden. Heeft u een speciale aanvraag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Ik ontvang graag meer informatie

Onze diensten

Productie varkensvlees Lees verder
Import pluimveevlees Lees verder

Daarom Ferdinand Zandbergen B.V.

quality
Hoogwaardige kwaliteit
meat
Scherpe voorwaarden
world
Betrouwbare partner
telephone_sidebar
+31 33 285 9860