Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Ferdinand Zandbergen B.V. met constante zorg en aandacht samengesteld. De door Ferdinand Zandbergen B.V. verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Ferdinand Zandbergen B.V. kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Ferdinand Zandbergen B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Ferdinand Zandbergen B.V.. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Ferdinand Zandbergen B.V. gebruik worden gemaakt.

Ferdinand Zandbergen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Ferdinand Zandbergen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Onze diensten

Productie varkensvlees Lees verder
Import pluimveevlees Lees verder

Daarom Ferdinand Zandbergen B.V.

quality
Hoogwaardige kwaliteit
meat
Scherpe voorwaarden
world
Betrouwbare partner
telephone_sidebar
+31 33 285 9860