Logistiek

Bij de import, opslag, productie en export van vleesproducten komen vele tussenstappen aan bod. Om de kwaliteit van haar dienstverlening te waarborgen, voert Ferdinand Zandbergen B.V. praktisch het gehele logistieke proces zelf uit. Zo hebben wij altijd de touwtjes in handen en kunnen wij u met recht just-in-time delivery bieden.


Voorraad

Ferdinand Zandbergen B.V. beheert haar eigen voorraad. Continu is er een breed en diep assortiment vlees op locatie. Dit biedt voor u het voordeel dat uw gewenste producten zeer vlot geleverd kunnen worden.

De kwaliteit van onze diepgevroren vleesproducten wordt gewaarborgd door onze intensieve ingangscontroles waarbij niet alleen visueel gecontroleerd wordt maar ook onder andere op temperatuur. Uw producten zijn dus van de hoogste kwaliteit en altijd voorradig.


Transport

Wij hebben de beschikking over ons eigen moderne wagenpark. Daarnaast maken wij gebruik van gecertificeerde en uitvoerig gecontroleerde transporteurs, zodat wij altijd en op elk gewenst moment uw levering kunnen voldoen.

Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van vrachtwagens die voldoen aan hoge eisen die gesteld worden aangaande de milieuvriendelijkheid van de voertuigen. De temperatuur binnen de wagens wordt continu intensief gecontroleerd, zodat de kwaliteit van de vleesproducten gewaarborgd is.

Onze locatie in Woudenberg ligt centraal in Nederland. Van hieruit kunnen wij daadkrachtig en snel heel West-Europa bedienen.


Douane

Bij de import en export van vleesproducten komen vele administratieve zaken aan bod. Onze jarenlange ervaring met douanezaken heeft ervoor gezorgd dat wij hierover de kennis in huis hebben. Wat betreft de import brengen wij de goederen in het vrije handelsverkeer door deze vakkundig in te klaren. Bij export kunnen wij een groot gedeelte van de benodigde activiteiten op ons nemen en u daarnaast adviseren en begeleiden bij het afwikkelen van douane gerelateerde verplichtingen.

Als Authorised Economic Operator (AEO)-gecertificeerde organisatie hebben wij bewezen dat wij een veilige en gecontroleerde internationale distributieketen beheren. Zo weet u dat de douane geen obstakel vormt en uw levering tijdig en correct op de juiste plaats aankomt.

Onze diensten

Productie varkensvlees Lees verder
Import pluimveevlees Lees verder

Daarom Ferdinand Zandbergen B.V.

quality
Hoogwaardige kwaliteit
meat
Scherpe voorwaarden
world
Betrouwbare partner
telephone_sidebar
+31 33 285 9860